..I Believe ALLAH Has Bigger Plan For Me Than I Had For Myself..

wishlist #2: akad nikah_part 1

Assalamualaikum..

Akhirnya setelah berhari-hari tertangguh, ada juga masa nak update peristiwa bersejarah dlm hidup aku,yg menukarkan status aku selama-lamanya..insyaallah..

28 November 2014/ 5 safar 1436

Sejak2 pertama kali aku frust teruk,(mcm byk kali je frust teruk) ak selalu tertanya2 sapa la insan yg bertuah sgt tu..kihkihkih..

Teringinnnnnn sangat nak tau..

 Skrg Allah sudah menjawab pertanyaan dlm setiap doa aku sebelum ini..

Dah tiada lagi riak kecewa dan terluka menghiasi wajah ini..

Terima kasih Allah atas hadiah yang bermakna ini..semoga pilihan ini menjadi pilihan terbaik untukku..

Ok. Done with the touching part.hehe..
My dearest soulmate..
Playboy vs playgirl????
Sapa yg akan nanges??
Hahaha

Sengeh lebar lagilah belom ketemu sama tok kadi.
Kehkeh
Sengih je cik abe ni.. Kemain dia.. HahHahaA
Alhamdulillah... 

Kena sign lima keping.
Pastu tok imam tegur aku, "amboi laju sign!" sambil gelak2..
Hai.. Tok imam ni xpasan ke pekerjaan ckgu dlm borang tu?
Hehe

Dengan ahli keluarga tercinta..
Bila adik bisik kat telinga aku,'abah lap air mata' mood tak rasa apa2 aku bertukar jd touching gila-gila..
Saat aku sah menjadi isteri pd D, aku tgk mak pulak lap air mata.. 
Hahh makin bergenanglah mata aku ni...

Mak,abah ayat ini mmg payah nak terlafaz sbb nak elakkan banjir kilat.hehe
.. But U both will be always in my heart..
Forever..

--end of part 1--

Teman laki makan sat weiii..hehe

Dah berDUA kan..
Kihkih

Sekian..

















2 comments:

asri yusoff said...

tahniah atie..moga bekekalan hingga akhir nyawa...

Atie putri said...

Tq abg asri.. :)