..I Believe ALLAH Has Bigger Plan For Me Than I Had For Myself..

ramadhan kareem..


-----------

"Bila dah nama bahagia bercinta kentut yg busuk pun jadi wangi..tapi bila hati dah beralih arah, sembur Gucci Rush sebotol pon dia kata bau logi taik..."
-----------


 Assalamualaikum..

Ramadhan terakhir sebagai bujangan??? Insyaalah kalau dipanjangkan jodoh, dipanjangkan umor ,tahun depan ramdhan dgn status baru, bersama orang baru..
Mesti lain kan?? Baju nak kena sedondon.. Xleh la nak buat lone ranger pakai kaler lain2 lg.haha.. Berebut nak smyg raya kt mana..nak beli baju raya lengkap ng pakej mertua sekali..hehe.. Duit raya dah kena double.. Wah wah.. Perasaaan... Perasaan... Haha.. Berangan pulak..

Mesti ak akan rndukan terawih dgn mak dan abah. Bukak puasa dgn mak n abah..semayang raya ng mak n abah..

Poyo. mcm nak p oversea!haha penang/aloq setaqq je pun.. Hehe

Maka ramadhan ni akan aku manfaatkan sepenuhnya bersama keluarga tercinta.. Insyaallah..

Masih tgl sehari untuk buat persediaan fizikal dan mental menghadapi bulan keberkatan... semoga allah permudahkan semuanya..

Harap2 sen jojes x gila buat meeting tiap2 hari... Waaaa...

Sekian.. Semoga kita tabah dan kuat dlm menempuh hidup seharian.. Walau di mana pun kita, hebat mana pun kita, kembalilah kepada DIA..






2 comments:

aZwaN mUsLiM said...

Ehem ehem dah ada tarikh ke? 😀 😀

Atie putri said...

Insyaallah hjung tahun..hehe..insyaallah..